Purple And Black Nike Air Max 2017 | Professional Standards Councils

Posted by LittleItaly6666 on Jul 10, 2018 in Allgemeines |

Nike was de eerste die ‘lucht’ opnam in de tussenzool van zijn schoenen, terwijl ze tegelijkertijd ook zichtbaar was. Het was vanuit dit idee dat de Nike Air Max werd geboren en in de loop der jaren een evolutie van het model in verschillende versies voortgebracht. Deze retro-running sneakers, gemaakt voor zowel mannen als vrouwen, staan vooral bekend om hun uitstekende comfort en flexibiliteit, waardoor ze ook kunnen worden omgezet in een geweldige schoen voor dagelijks gebruik. Bij elke stap wordt extra demping geleverd, de ‘lucht’ zorgt ook Nike Air Force voor het meest vloeiende traject bij elk gebruik. Bij sivasdesacalzo vindt u een aantal exclusieve modellen in verschillende kleuren en maten voor de beste prijs. Als u op zoek bent naar een veelzijdige en duurzame schoen, kan Nike Air Max geen betere optie zijn. Air bestaat uit perslucht in een flexibele, maar toch resistente tas. Gevestigd in de tussenzool worden de Air Sole-eenheden samengedrukt om de kracht van de impact te verminderen, zodat ze zich onmiddellijk herstellen in hun oorspronkelijke vorm en uw spieren, gewrichten beschermen

De toekomst van Air ziet er serieus aantrekkelijk uit met het corduroy-bovenwerk, dat in een reeks verschillende kleuren is uitgevoerd. Lichtgeel is in contrast met grijs, roze en blauw voordat een donkergroen gekleurd spatbord rond de schoen cirkelt. Zoals de naam doet vermoeden, toont de Sean Wotherspoon Air Max 1/97 een fusie van twee iconische silhouetten. Een stevige Air Max 1 middenzool geeft dit silhouet een geheel unieke uitstraling. Om het ontwerp compleet te maken, weerspiegelt een buitenzool met kleurblokkering de kleur van de bovenkant en een klittenbandsluiting op Nike Air Huarache Run Heren de tong. De Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon is gepland om deze maart uit te brengen via de vermelde retailers. Blijf op de hoogte voor meer updates en voorraadwaarschuwingen.

Er zijn schoenen die je op het eerste gezicht herkent: in onze collectie van Nike Air Max kun je het model kiezen dat je verkiest uit een grote verscheidenheid aan materialen en kleuren. De iconische transparante schokdemper zal je bij elke stap begeleiden met zijn elastische en zachte textuur, om je licht te brengen naar je volgende doelen. Wanneer een sportaccessoire zich onderscheidt door zijn schoonheid en zijn comfort, wordt het onvermijdelijk dat het zelfs aan de buitenkant op de sportvelden wordt gewaardeerd. Dit is precies wat er met de Nike Air Max is gebeurd, gemaakt om de sportieve prestaties van hardlopers over de hele wereld te verbeteren en onmiddellijk gewaardeerd voor hun ongekende elasticiteit, ideaal om te voet te gaan in het dagelijks leven. Zowel op het werk als in de vrije tijd, in een casual outfit of in een puur stedelijke stijl, kunt
Nike Air Max 270 Dames Bestellen
u de

De Air Max 270 Flyknit sloten de gemanipuleerde en monogaas van het basismodel af voor een Flyknit-bovenwerk uit één stuk dat het uiterlijk van de sneaker dramatisch verandert. Het beschikt ook over de langste Air Max-eenheid die Nike ooit heeft gemaakt. Het hielgedeelte van de schoen wordt afgeslankt voor de premium-variant (de treklippen zijn ook verwijderd) terwijl de branding supermaat krijgt; de schoen gebruikt één grote Swoosh die zich uitstrekt van de voorvoet tot de middenvoet aan de zijkanten met een enorme “270″ branding op de mediale zijkanten.

Reply

Copyright © 2019 FW61-Blog All rights reserved. Theme by Laptop Geek.