Asics Gel Quantum 360 Womens

Posted by sooo on Jun 14, 2019 in Allgemeines |

Toen de blootsvoets rennende rage enkele jaren geleden stierf, nam minimalistisch hardloopschoenen een achterbank. Tot nu. Nike heeft zijn nieuwste loopschoeneninnovatie onthuld - de opvallende Nike Free, die is ontworpen voor een blootsvoets gevoel en een natuurlijke bewegingsvrijheid.

Lopers tonen steeds vaker interesse in schoenen die een natuurlijkere ervaring bieden, dus Nike heeft de cirkel rond en heeft de schoen opnieuw ontworpen om te voldoen aan de originele briefing uit de vroege jaren 2000: een natuurlijkere looppas.

Deskundigen zeggen dat wanneer hard werk wordt gedaan, blootsvoets lopen een waardevol hulpmiddel kan zijn om Asics Gel Quantum 360 Womens de algehele loopprestaties te ondersteunen als een compliment voor uw Nike Air Zoom Pegasus 35 Mujer algehele trainingsprogramma.

Maar net zoals bij elk trainingsprogramma moet je je doel bereiken en het Nike-team besefte dat het repliceren van beweging op blote voeten te veel kan zijn voor de meeste lopers. Enter Nike’s 5.0 en 3.0 naamgeving kwam, waarbij 0 staat voor blote en 10 voor een opgebouwde loopschoen zoals een Nike Air Max model uit de vroege 2000’s.

Het Nike Free-concept laat de voet op een meer natuurlijke manier bewegen dan traditioneel schoeisel en beschermt lopers tegen de elementen zoals ruwe bestrating en glas en bestrating.

De Nike Free Collection 2019 beschikt over twee schoenen: Nike Free Rn 5.0 en Nike Free Rn Flyknit 3.0. Een belangrijk element van het nieuwe ontwerp is het plaatsen van lasergesmeerde flex-groeven (een proces waarbij dunne spleten over een rubberoppervlak worden gesneden) op Adidas Nmd Womens verschillende dieptes waar de voet van nature wil buigen en strekken om stijfheid in het schuim vrij te maken en het bewegingsgevoel te verbeteren om een ??meer natuurlijke voetbeweging mogelijk te maken. De middenzool van beide schoenen is nu voorzien van een lamellendoek langs de bovenkant van de tussenzool (naast de onderkant) om de beweging van de dorsi en plantar flex te vergroten.

Om de verbinding met de grond te vergroten, is de offset van de schoenen lager in zowel de Nike Free Rn 5.0 (2 mm lager) en Nike Free Rn Flyknit 3.0 (4 mm lager) in vergelijking met voorgaande modellen. Er is ook een grotere flexibiliteit ten opzichte van 2018 Nike Free-modellen met de Nike Free Rn 5.0, die 26 procent meer flexibiliteit biedt en de Nike Free Rn Flyknit 3.0 biedt 37 procent meer flexibiliteit.

Ontwerpers wilden dat de schoenen Nike Air Presto Dámské een tweede pasvorm voor de huid kregen en herleidden het bovenwerk opnieuw om aan de instructies te voldoen. De Nike Free Rn 5.0 biedt een bovenwerk van stretch-mesh met een minimale constructie en een minimaal vetersysteem om een ??ademende, afleidingsvrije pasvorm te creëren. Terwijl de Nike Free Rn Flyknit 3.0 is uitgerust met Nike Flyknit-garens en een secundaire lock-down overlay voor extra stabiliteit in afwezigheid van veters.

Nike Free heeft een rijke geschiedenis die is geworteld in wetenschappelijk onderzoek en de nieuwste schoen is 15 jaar in de maak. Het begon in 2001 toen Nike-ontwerper Tobie Hatfield een reis maakte naar Stanford University om erachter te komen hoe de atleten zo succesvol waren geworden. Hij kreeg een verrassend antwoord: de

coach had een theorie dat hardlopen zonder schoenen een Nike Air Max 95 Womens aantal voordelen bood aan zijn hardlopers dat ze niet konden rennen in hun Nike Air Zoom Spiridon Womens standaard trainingsschoenen.

Nike begon zich te verdiepen in de wetenschap achter deze theorie. Na meer dan een jaar onderzoek waren de resultaten verrassend: hardlopers die blootsvoets op gras liepen, hadden een neutralere voetstaking; blootsvoets lopen houdt meer spieren in de voet en enkel in; en op blote voeten lopen, na verloop van tijd, verbetert de algehele balans, evenals de sterkte en flexibiliteit van de voet.

Als u normaal ondersteunende schoenen draagt, wees dan alert op het feit dat hardlopen in minimalistisch schoeisel tot blessures kan leiden, dus het is belangrijk om langzaam te beginnen.

Stel je voet opnieuw in door een minimalistische schoen als de Nike Free rond het huis en in het dagelijks leven te dragen om te zien hoe je voet Nike Air Pegasus 83 Donna reageert.

Na meer gebruik, is Nike Free geweldig voor trainingen met weinig Nike Air Max 2015 Mujer kilometers. Elite-atleten gebruiken gratis voor joggen in de sportschool en trainingen met weinig kilometers.

Reply

Copyright © 2019 FW61-Blog All rights reserved. Theme by Laptop Geek.